evzmonden.ro Web analytics

Ion Iliescu este pe MOARTE? Adevarul despre STAREA de SANATATE a fostului PRESEDINTE al Romaniei

Ion Iliescu este pe MOARTE? Adevarul despre STAREA de SANATATE a fostului PRESEDINTE al Romaniei
Ion Iliescu este pe MOARTE? Adevarul despre STAREA de SANATATE a fostului PRESEDINTE al Romaniei

Au aparut numeroase speculatii cu privire la starea de santate a lui Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei. Intr-un final, s-a aflat adevarul despre cum se simte acesta de fapt. 

In ultima vreme, Ion Iliescu nu s-a mai afisat asa des in public, cum o facea inainte. Fostul presedinte al Romaniei a lipsit de la parada de 1 decembrie de anul trecut din cauza unei probleme la picior, insa speculatiile nu au incetat sa apara.

Desi s-a zvonit ca starea sa de sanatate este una precara, se pare ca informatiile au fost eronate, iar Ion Iliescu se simte bine si se bucura de viata, potrivit Libertatea.

Recent, fostul presedinte a organizat o petrecere prin care a sarbatorit 65 de ani de mariaj, in prezenta sotiei sale, Nina Iliescu.

 Ion Iliescu se simte bine, nici gând să nu poată să meargă! Din contră, nu a renunțat la mișcarea să obișnuită și în continuare face sport! O dovadă clară că este sănătos o reprezintă și faptul că, în urmă cu câteva zile, el a sărbătorit cei 65 de ani de căsătorie cu soția Nina! Evenimentul, unul simplu, în familie, a avut o mare încărcătură emoțională, iar fostul șef al statului a fost în mare formă

, au dezvaluit surse din apropierea fostului lider de la Cotroceni, noteaza Libertatea. ro.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Ion Iliescu DIVORTEAZA? Fostul presedinte isi DISTRUGE albumele de familie dupa o CASNICIE de 66 de ani

ADEVĂRURI DESPRE TRECUT: Nicu Ceauşescu, beizadeaua epocii de aur sau victima care a plătit pentru că a fost fiul dictatorilor?

Fotografii în premieră! Aşa arată acum marea iubire a lui Nicuşor Ceauşescu. Se spune că Elena a dus-o cu forţa pe Donca să avorteze copilul „Prinţişorului”!

 

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X