Ion Iliescu are un mare regret! Uite ce suferință ascunde fostul președinte: „Ne-am dorit…”

Care este cel mai mare regret al lui Ion Iliescu? În cele doua mandate pe care le-a avut ca șef de stat, Ion Iliescu  a reușit să-și țină departe de ochii lumii viața de familie. Cu toate acestea, a ieșit la suprafață un detaliu important din viața de familie. Care a fost cel mai mare regret al fostului președinte?

 „Ne-am dorit copii, dar soția mea a avut trei sarcini toxice”

Într-un interviu mai vechi, Ion Iliescu a spus care este cel mai mare regret al său. Faptul că el și soția sa Nina Iliescu nu au putut avea copii. În ciuda încercărilor disperate, fosta primă-doamnă a României n-a reuşit să ducă o sarcină la capăt. Aceasta a trecut prin trei sarcini toxice care au dus în cele din urmă la avorturi spontane.

Citește și: Ce pensie are Nina Iliescu! Sotia lui Ion Iliescu incaseaza o suma incredibila

„Chiar ne-am dorit, dar nu a fost să fie… Soţia mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea nu s-a mai putut”, a povestit Ion Ilescu.

Întrebat de ce nu au luat în calcul varianta adoptării unui copil, fostul președinte a declarat că viaţa politică i-a răpit mult din timpul acordat familiei şi că nu i s-a părut just să adopte un copil în acele vremuri, deşi în `50 – `60 era o adevărată modă printre liderii comunişti să infieze copii, potrivit impact.ro.