evzmonden.ro Web analytics

Ioana Tufaru, PROBLEME GRAVE DE SANATATE: ” Ma confrunt cu…”. CORPUL II CEDEAZA! – FOTO

Ioana Tufaru, PROBLEME GRAVE DE SANATATE: ” Ma confrunt cu…”. CORPUL II CEDEAZA! – FOTO
Ioana Tufaru, PROBLEME GRAVE DE SANATATE: " Ma confrunt cu...". CORPUL II CEDEAZA! - FOTO

După și-a făcut operație de micșoare a stomacului, Ioana Trufaru, fiica celebrei Anda Călugăreanu, are probleme de sănătate. În loc să slăbească, femeia a luat 70 de kilograme în plus, iar acest lucru îi afectează viața.

În același timp, Ioana recunoaște că nu se poate abţine de la mâncare iar salatele nu îl plac. În acest moment, ea aproape se mișcă, dar nu pare să poată ține o dietă.

„Mă confrunt cu durerile cauzate de greutate. Am ajuns în doi ani şi un pic, de la 90 de kilograme, la 160. Stomacul meu s-a mărit din nou şi, după cum v-am spus, nu pot să ţin dietă. Nu sunt capră să mănânc doar verzituri, tot la pizza, hamburgeri sau o mâncare consistentă, gătită, îmi e gândul. Din păcate însă mersul pe jos a devenit o mare provocare. Obosesc repede, mă dor şi articulaţiile. Deh, consecinţele supraponderabilităţii”, spune fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru a devenit cunoscută, nu doar datorită numelui pe care îl poartă, ci şi pentru că a apărut în emisiuni de scandal la tv. Ea a fost adusă în atenţia publicului în anul 2009, când Cătălin Măruţă s-a angajat să îi găsească loc de muncă Ioanei. A ajutat-o financiar şi i-a găsit o clinică, unde aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului.

Sursa:evz.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X