Ioana Tufaru desfiinteaza o concurenta celebra de la Insula Iubirii: „Ne arata cum sa calcam fidelitatea in picioare”

Ioana Tufaru desfiinteaza o concurenta celebra de la Insula Iubirii: „Ne arata cum sa calcam fidelitatea in picioare”
Ioana Tufaru desfiinteaza o concurenta celebra de la Insula Iubirii: "Ne arata cum sa calcam fidelitatea in picioare"

Ioana Tufaru desfiinteaza o concurenta celebra de la Insula Iubirii: „Ne arata cum sa calcam fidelitatea in picioare”.

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Calugareanu, si-a spus parerea despre una dintre cele mai comentate concurente din cadrul emisiunii ‘Insula Iubirii’.

Hannelore a ramas in atentia publicului dupa participarea in ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Datorita atitudinii duplicitare pe care a avut-o fata de actualul sau sot, Bogdan, dar si fata de ispita Andi, pentru care nutrea sentimente, telespectatorii au taxat-o dur.

Pentru ca nici Ioanei Tufaru nu i-a placut atitudinea Hannelorei, fiica Andei Calugareanu si-a exprimat parerea fata de comportamentul controversatei concurente, pe care se pare ca nu l-a agreat.

„Eu am avut o perioadă în care am trăit în mocirlă şi am fost pusă în nişte situaţii jenante pe care acum le regret. Mi-am expus corpul, am renunţat la demnitate şi, repet, am făcut nişte lucruri de care acum îmi pare rău. Oamenii nu au avut nimic de învăţat din comportamentul meu de pe micile ecrane. Exact asta se întâmplă acum şi cu cuplurile astea care ajung la emisiuni şi devin extrem de populare.

Uite Hannelore şi Bogdan, de exemplu…Au zeci de mii de fani, care ce au de învăţat de la ei? Fata asta ne-a arătat cum să flirtezi cu un bărbat în timp ce ai o relaţie cu altul pe care susţii că-l iubeşti. Eu asta am înţeles, de la vecinele mele de bloc, că s-ar fi întâmplat. Practic domnişoara asta de care parcă nu mai poţi să te ascunzi când deschizi un ziar online, ne arată cum să călcăm fidelitatea şi loialitatea în picioare, dar să fim totuşi iertate de „fraier”. Frumos!”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X