Ce schimbare a făcut Ioana Ginghină după DIVORȚ! „Abia aștept sa va povestesc despre prima mea experiența cu botox”, a scris Ioana Ginghină peo rețea personală de socializare.

După un eșec, oamenii simt nevoia de schimbare. printre aceștia se numără și actrița Ioana Ginghină. Recent, ea a a decis că este momentul să apeleze la un medic estetician pentru o schimbare la nivelul feței.

Așadar, Ioana Ginghină a apelat la botox,  cel mai apreciat tratament anti-aging de catre vedete,  pentru a avea un ten cu 10 ani mai tânăr, fără riduri de expresie, cu aspect relaxat, ce durează aproximativ 6 luni!

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Imediat după  intervenția estetică, fanii îndrăgitei actrițe au comentat imediat: „Ești frumoasă naturală, de ce vrei să te urâțești?’, a întrebat-o un fan pe Ioana, iar răspunsul ei a venit imediat: „Dar nu mă urâțesc. Sunt la fel. Și nici nu am de gând sa schimb ceva. Botoxul este înțeles greșit. Nu schimb nimic, nu măresc nimic, doar imobilizez ușor niște muschi”, a comentat aceasta.

Reamintim că actrița Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat. Cei doi actori au avut ultima întâlnire, marți, 23 iulie, la notar, pentru a finaliza procedura de despărțire.

La scurt timp după divorț, Alexandru Papadopol a fost surprins in ipostaze tandre cu Adriana Titieni Irimescu, actuala sau fosta partenera de viata a renumitului Adrian Titieni. În acest sens, fosta soție a avut o reacție explozivă.

”Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a explicat Ioana Ginghină.