Ioana Ginghina rupe tacerea! Mesaj dureros dupa despartirea de Alexandru Papadopol: „Cumva e clar ca am gresit…”

Ioana Ginghina rupe tacerea! Mesaj dureros dupa despartirea de Alexandru Papadopol: „Cumva e clar ca am gresit…”
Ioana Ginghina rupe tacerea! Mesaj dureros dupa despartirea de Alexandru Papadopol: "Cumva e clar ca am gresit..."

Ioana Ginghina rupe tacerea! Mesaj dureros dupa despartirea de Alexandru Papadopol: „Cumva e clar ca am gresit…”

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit dupa 12 ani de casnicie! Asa cum era de asteptat, actrita traverseaza o perioada dificila a vietii sale, iar dovada sta in postarile pe care actrita le-a publicat pe pagina sa de socializare.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu ”mă deranjeze”… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris Ioana Ginghina pe contul de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X