Lucrurile sunt CLARE! Ioana Ginghină, după divorț: „El este…”

Ioana
Lucrurile sunt CLARE! Ioana Ginghină, după divorț: „El este...”
Autor:

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au pus punct unui mariaj de aproximativ 12 ani. Chiar dacă, actorul filmează la Piatra Neamţ și își vede fiica destul de rar, el a fost prezent la ziua fiicei sale, Ruxandra.

După petrecere, Ioana Ghinghină a povestit cum au sărbătorit ziua fiicei lor, însă actrița nu a ezitat să vorbească și de fostul soț: „Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni și colegi de-ai ei. Au fost și mama, sora mea cu fiica ei, cumnata și bunicul din partea lui Alexandru. Și Alexandru, bineînțeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna și codițe colorate și am avut și animatori.

Și duminică am ieșit în oraș toți trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca Ruxi să fie fericită”, a declarat Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X