Ioana Ginghină a avut încă o apariție la TV după divorțul de sățul său, Alexandru Papadopol. Frumoasa actriță a oferit detalii inedite despre momentele critice prin care a trecut.

Deși au trecut câteva luni de când au divorțat, Ioana Ginghină a povestit din nou într-o emisiune de la Pro TV episodul halucinant prin care a trecut. pentru că nu i-a fost ușor, actrița a recunoscut că nu va mai putea fi niciodată femeia care a fost atunci când avea un soț.

„Nu mă mai văd cu el. Și au mai fost discuții, dar nu. Eu n-aș mai putea fi aia de dinainte, n-aș putea să mai fiu aia drăguță… Au fost tot soiul de discuții, că pentru copil, că pentru… Dar, na… Nu știu dacă îi pare rău și nu mă mai interesează. De acum, totul e despre mine și despre Ruxi. Nu mai pot eu să fiu așa! Din punctul meu de vedere, eu am fost o soție aproape perfectă, adică am acceptat multe lucruri. Mi-a plăcut să fiu un bun prieten pe acolo prin casă, să ajut unde se putea ajuta. Și nu o să mai pot fi așa, sunt mult mai „bitchy” (n.r. răutăcioasă)”, a declarat Ioana Ginghină, la Pro TV.