Ioana Ginghină, despre LUPTA pentru câștigarea căsniciei După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a dat frâu liber sentimentelor și a povestit cu lux de amănunte cum s-a produs ruptura dintre ea și celebrul ei soț.

Invitată într-o emisiune de la Pro TV, frumoasa actriță a mărturisit că relația dintre ea și Alexandru a devenit mult mai bună, decât în perioada în care erau căsătoriți.

Când Alexandru Papadopol a spus că nu mai poate și că vrea să divorțeze, ea a râs și apoi a încercat prin toate metodele să îl recucerească. Despre toate aceste lucruri, actrița a povestit în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra. Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită. (…) Alexandru e un fel de om, eu am ştiut de la început că el e mai special, l-am acceptat aşa cum a fost. Când el avea mai multe căutări am zis: hai să îl las, să îi las timp, libertate. Poate atunci trebuia să zic: ce ai dragă?

Eu asta sunt. Când Alexandru a venit la mine şi a zis gata am început să mă joc de-a nevasta ideală prin casă. Nu mai mergea. Am obosit şi am zis si eu gata. Hai să punem punct. Asta cu punctul a fost la mine. (…) Ruxandra e foarte bine. În discuţii eu îl zugrăvesc pe Alexandru şi îmi spune: tu vrei să îl aduci acasă? Ruxandra e şi mare, are 11 ani, trece şi ea printr-un filtru şi vede că suntem mai fericiţi aşa. Nu este mai nefericită, nu învaţă mai prost, nu mănâncă mai puţin. (…) Am zis că rezolv, nu am spus nimănui. Noi nu am avut o căsnicie cu probleme”, a spus Ioana Ginghină.

Alexandru era nefericit, apoi după o discuție serioasă dintre doi adulț totul s-a destrămat pas cu pas: „Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a mai spus frumoasa actriță.