Cum vorbește actrița Ioana Ghinghină despre Dumnezeu poate nu pare atât de interesant. Adică tot atât de interesant cum vorbea după divorțul de Alexandru Papadopol. Și anume  că îi place faptul că e curtată. Și că pune ”punct și de la capăt”.

Nu e atât de simplu și se pare că e mai mult de atât. În prezent, preocupările spirituale au devenit preponderente în viața Ioanei Ghinghină.

“Îmi place să țin post! E un fel de <mulțumesc> către Dumnezeu sau Univers. Îmi place să cred că toți oamenii din viața mea sunt îngeri. Că sunt trimiși cu diferite mesaje pentru mine, ca eu să fiu fericită. Aș putea spune că anul acesta a fost mai greu, însă eu nu văd lucrurile așa. Fără provocări viața ar fi extrem de monotonă”.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune halucinanta: VINE IISUS HRISTOS !!! IISUS HRISTOS TRIST!

Deci Ioana Ghinghină ține post, are o aplicație cu calendarul ortodox și este la curent cu toate sărbătorile religioase. Și chiar ține să specifice toate aceste lucruri pe pagina sa personal, așa cum ați observat mai sus. De asemenea, îi place să creadă că toți oamenii din viața ei sunt îngeri! Îngeri trimiși cu diferite mesaje pentru ca ea, Ioana Ghinghină, să fie fericită. Mai zice ea că până acum s-a ferit să scrie despre partea spirituală a postului. “Căci discuțiile despre religie, politică și alimentație provoacă adevărate furtuni, până și între prieteni”.

Cum vorbește Ioana Ghinghină despre Dumnezeu – “Știu că Dumnezeu m-a lăsat în această viață”

Ioana nu uită să adauge că a devenit mult mai atentă la ce se întâmplă în jurul ei. Și că a remarcat că primește mult mult ajutor. “Da, ajutorul vine de la oameni, însă știu că este <lucrarea> lui Dumnezeu. Știu că Dumnezeu m-a lăsat în această viață, în această țară și în această religie. Și atunci pe asta o urmez și o respect. De aceea țin post, nu îmi este ușor, dar știu că este puținul cu care pot să mulțumesc. Să-mi arăt recunoștință pentru tot binele și frumosul din viața mea. Care știu sigur că nu l-am obținut datorită mie”.

În ultima vreme fosta soție a lui Alexandru Papadopol a petrecut mult timp pe rețelele de socializare și pe blog. Desigur și credința are nevoie de rețele sociale. Ioana Ghinghină adaugă că pe  Instagram o să ne arate cam ce mănâncă în această perioadă. Și mai subliniază că, bineînțeles, ne lasă la îndemână și rețetele!