Ioana Ginghină ascunde un secret incredibil. Dezvaluiri EXPLOZIVE din trecutul actriței: „De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata…”

Ioana Ginghină ascunde un secret incredibil. Dezvaluiri EXPLOZIVE din trecutul actriței: „De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata…”
Ioana Ginghină ascunde un secret incredibil. Dezvaluiri EXPLOZIVE din trecutul actriței: „De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata...”
Autor:

Ioana Ginghină ascunde un secret incredibil. Actrița a făcut dezvăluiri din trecutul ei mai puțin știute din viața ei. Vedeta, care a divorțat recent de Alexandru Papadopol a dezvăluit că a mai fost căsătorită, la vârsta de 21 de ani.

Pentru că până la vârsta de 41 de ani a avut două căsnicii eșuate, Ioana a declarat pentru VIVA! că dacă își va reface viața alături de alt bărbat, cu siguranță nu se va mai grăbi să ajungă la altar.

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit, poate atunci eram mai disperată!”, a declarat Ioana Ginghină pentru sursa citată.

„Puțină lume știe că eu am mai fost măritată o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să ne căsătorim. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis „ok, hai să ne căsătorim!’. Mi s-a părut comic! Am depus acte, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici!”, a spus fosta soție a lui Papadopol.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X