Ioana Ginghină a făcut pasul cel mare? Anunțul care nu lasă loc de interpretări

Deși a divorțat de curând, Ioana Ginghină a preferat să țină în secret relația pe care o are cu ”noul iubit”, până când actrița a făcut pasul cel mare. S-a decis să spună totul la TV.

Ioana Ginghină a făcut pasul cel mare? Până în acest moment nu se știe exact cine este tânărul care i-a sucit mințile Ioanei Ginghină. Deși până acum cei doi amorezi au fost foarte discreți în legătură cu relația lor, de curând, fosta soție a lui Alexandru Papadopol a oferit detalii despre ei într-o emisiune TV.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori și cu atenție un bărbat mă poate cuceri. Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie”, a spus Ioana Ginghină la Pro TV.

Mai mult, actrița a declarat faptul că îl știa de ceva timp pe misteriosul bărbat din Oradea, însă deocamdată neagă tot.

”O să vedem ce va fi”, a mai spus actrița zâmbind, lăsând loc de interpretări.

Reamintim că Ioana Ginghină a ajuns la psiholog. Ruxandra Papadopol, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, a ajuns la  o vârstă preadolescentină. O etapa destul de dificil de traversat nu doar de către ea, ci și de mama ei, care se confruntă cu reacții destul de bizare și greu de înțeles din partea fiicei sale.

Ioana Ginghină a ajuns la psiholog. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte

Într-o postare pe blogul personal, actrița Ioana Gingină a povestit despre relația ei cu fiica ei, Ruxandra.

„Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată, în această preadolescentă cu tot felul de fițe. Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta… Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este „cringe”. Când a mai devenit și „cringe” ăsta un cuvânt?”, a scris îndrăgita actriță pe blog.

Citește continuarea…