Ioana Ginghină a ajuns la psiholog. Ruxandra Papadopol, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, aajuns la  o vârstă preadolescentină. O etapa destul de dificil de traversat nu doar de către ea, ci și de mama ei, care se confruntă cu reacții destul de bizare și greu de înțeles din partea fiicei sale.

Ioana Ginghină a ajuns la psiholog. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte

Într-o postare pe blogul personal, actrița Ioana Gingină a povestit despre relația ei cu fiica ei, Ruxandra.

„Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată, în această preadolescentă cu tot felul de fițe. Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta… Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este “cringe”. Când a mai devenit și “cringe” ăsta un cuvânt?”, a scris îndrăgita actriță pe blog.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol mai spune că: „Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani, dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere. ? De liniștită este foaaaarteeeee liniștită, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentă, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă. Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamã și chiar mă ia în brațe”, a mai povestit Ioana.

Reamintim că actrița Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat.Pentru ca a trecut printr-o situație dureroasa, actrita a publicat un mesaj adresat femeilor care trec sau au trecut prin aceasta situatie.

„Sunt femeie și îmi place asta. Nu vreau să fiu puternică ca un bărbat, vreau să fiu o femeie puternică, să iubesc ca o femeie, să mă bucur de viață ca o femeie, să arăt a femeie.

Citește continuarea…