Ioana Filimon, una dintre cele mai controversate vedete de la emisiunea Ferma, s-a cuplat cu iubitul milionar al Otiliei Bilionera, imediat după ce aceasta i-ar fi povestit la o emisiune tv despre el. La scurt timp, Miss România a apărut la brațul fostului iubit al Otiliei.

După ce s-au prezentat ca fiind un cuplu, milionarul ar fi făcut o mică obsesie pentru ea. Ioana Filimon n-ar mai fi avut voie să se întoarcă în România, iar prietenii apropiaţi ai vedetei abia au reuşit să vorbească cu ea, potrivit spynews.

Surse din apropierea vedetei au dezvăluit că Ioana Filimon ar fi la Poliţie pentru declaraţii în aceste momente, dar iubitul milionar are multe relaţii în Turcia.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Pe reţelele de socializare, Ioana Filimon şi iubitul milionar par extrem de fericiţi! Chiar în weekend, vedeta a postat o fotografie cu el, în care ambii zâmbesc.

In spatele unui zâmbet afişat pe reţelele de socializare se poate ascunde o adevărată dramă.

Iubitul Ioanei Filimon ar fi fost protagonistul unui incident controversat, acum câţiva ani, în urma căruia ar fi ajuns şi după gratii. De asemenea, acum 14 ani, a suferit o pierdere ce l-a marcat: femeia cu care trăia o poveste de dragoste s-a stins din viaţă.