evzmonden.ro Web analytics

Ioana, goală într-o revistă pentru adulţi? Uite ce spune fiica lui Mădălin Voicu

Ioana, goală într-o revistă pentru adulţi? Uite ce spune fiica lui Mădălin Voicu
Ioana, goală într-o revistă pentru adulţi? Uite ce spune fiica lui Mădălin Voicu

 „E singura fată. E soarele meu. Mă călăuzește”, spune Mădălin Voicu.

Madalin

Cu toate că Ioana spune că nu are nimic de ascuns față de tatăl ei, acesta află chiar la „Dincolo de aparențe” faptul că fiica lui a primit propunerea de a poza într-o revistă pentru adulți. Amuzată, Ioana își amintește cum și-a motivat refuzul: „În primul rând, m-ar omorî tata. În al doilea rând, nu sunt genul care să pozeze în asemenea ipostaze”, declară tânăra.

Ioana povestește despre bunicul ei, marele violonist Ion Voicu, că era foarte îngăduitor. „Ioana seamănă mai mult cu tata decât mine”, spune Mădălin Voicu. El a fost cel care i-a pus vioara în brațe pentru prima dată și cel alături de care exersa în copilărie, însă Ioana a descoperit cu adevărat acest instrument și s-a îndrăgostit de el abia pe la 12-13 ani, când și performanțele ei au început să fie din ce în ce mai bune. Acum, tânăra pasionată, printre altele și de desen, astrologie și arheologie, mai cântă doar din când în când, pentru că vioara o relaxează.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X