Ioana Băsescu, viaţă de PRINŢESĂ într-un PALAT de 1,4 milioane de EURO – FOTO

Ioana Băsescu, viaţă de PRINŢESĂ într-un PALAT de 1,4 milioane de EURO – FOTO
Ioana Băsescu, viaţă de PRINŢESĂ într-un PALAT de 1,4 milioane de EURO - FOTO

Ioana Băsescu trăieşte pe picior mare! Soţul său are o vilă imensă pe malul lacului Snagov, desprinsă parcă din filme.

Fiica cea mare a lui Traian Băsescu locuieşte într-o vilă spaţioasă, complet albă, cu parter şi un etaj, sprijinit înspre lac pe şapte coloane, cu piscină acoperită, ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni.

Radu Pricop, soţul Ioanei, a cumpărat terenul în anul 2013, înaintea căsătoriei cu fiica cea mare a fostului preşedinte.

Specialiştii în domeniul imobiliar susţin că numai terenul costă în zonă 700.000 de euro, iar vila, alte 700.000 de euro, ceea ce duce la o valoare totală de aproximativ 1,4 milioane de euro, informeaza B1.

După divorţul de Bodo, solistul trupei Proconsul, Ioana s-a căsătorit în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembnrie 2014, Ioana a devenit pentru prima dată mamă. Ea a născut un băieţel.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Dacă se regăsește acolo înseamnă că le merită! E și mai bine că sunt averea soțului asta ca să nu le mai dea apă la moară cârcotașilor, dar nu cei cu emisiunea, se știu ei care! Succes și viață lungă și frumoasă!

  • Radu Pricop era cercetat penal pt.10 milioane de euro, apoi iertat, ca și Băsescu, in toate dosarele, nu i sa întîmplat nimic . Ce a furat soțul, cu ce a furat tăticul și cu ce a încasat ea din alte aranjamente și vinzari anterioare, iată bogăția acumulată NEDREPT și NEMERITAT…Rezultat, popor mințit și furat.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X