Ceea ce s-a crezut ani la rând a fi numai fabulație nu mai e privit așa. Azi s-a confirmat.

S-au scris râuri de cărți și de articole pe tema asta. Atâția și atâția oameni au vorbit despre faptul că planeta noastră e urmărită, că ne putem confrunta cu pericolul unei invazii.

Ce să mai spunem de atâtea filme care au tratat același subiect. Cel mai controversat până acum, al extratereștrilor.

Relatările unor piloți de avioane care au zărit, în timpul zborului farfurii plutind în neant, nu au avut halucinații, nu au spus minciuni. A fost cu adevărat ce au spus ei.

Știrea este transmisă de publicația ”Bussines Insider”. În SUA este acum un imens scandal pe tema asta, relatează presa de peste Ocean. Și asta pentru că în spațiul public au ”scăpat” filmulețe în care se văd farfurii zburătoare.

Citește și: Scandal și proteste în localitatea Mihail Kogalniceanu

Filmulețele au fost realizate, cel mai probabil, chiar de piloții care fuseseră martori ai unor asemenea fenomene.

Un purtător de cuvânt al Marinei, Joseph Gradisher, a declarat pentru publicația ”Black Vault” că aceste filmulețe, în care se văd mai ales piloții, complet dezorientați de ceea ce li se întâmplă, nu era totuși destinate publicului.

Un alt purtător de cuvânt, Susan Gough, de data asta de la Pentagon, a spus că „nu au fost niciodată publicate de către Departamentul Apărării și ar trebui să fie interzise”,

Faptul că s-a creat atât de mare vâlvă spune ceva. Anume că filmulețele pot fi reale. Nici pomeneală, ca atare, de trucaje.

Cei care au discutat cu o serie de piloți, efectiv martori ai farfuriilor zburătoare, au fost jurnaliștii de la ”The New York Times”.

Martorii au spus despre ce au văzut că erau niște obiecte care zburau cu mari viteze, după care se opreau brusc. Apoi se întorceau și accelerau puternic.

A făcut deci mare vâlvă apariția acestor filmulețe. E clar că ceva se întâmplă, iar oficialitățile militare încearcă, pentru moment fără succes, să facă față nenumăratelor întrebări.

Oficialitățile încearcă să dreagă busuiocul, cum se spune, și consideră că acele obiecte care se văd în imagini nu sunt neapărat de origine extraterestră.

„Marina Americană consideră fenomenele surprinse în imagini drept neidentificate”, a conchis același purtător de cuvânt, Joseph Gradisher.

„Marina nu a făcut publice descrieri ori caracteristici, nici ipoteze sau concluzii cu referire la obiectele din acele video-uri”, a declarat același personaj.

Presa americană însă continuă să scotocească după adevăr. Filmulețele vorbesc însă de la sine. Oare cin ne dă târcoale de atâția ani?!…