Intreaga lume este in stare de SOC! Cazul MORTII Printesei Diana: Rana fatala NU ar fi trebuit sa duca la DECES

Intreaga lume este in stare de SOC! Cazul MORTII Printesei Diana: Rana fatala NU ar fi trebuit sa duca la DECES
Intreaga lume este in stare de SOC! Cazul MORTII Printesei Diana: Rana fatala NU ar fi trebuit sa duca la DECES

Intreaga lume este in stare de SOC! Cazul MORTII Printesei Diana: Rana fatala NU ar fi trebuit sa duca la DECES!

In cadrul unei noi expertize cu privire la moartea Printesei Diana, un medic patolog din Marea Britanie sustine ca ranile acesteia nu ar fi trebuit sa conduca la deces.

Richard Shepherd, doctorul care a investigat moartea Printesei de Wales, este de parerea ca acea rana minora – ruptura unei vene, a condus la decesul Printesei Diana doar pentru ca s-a produs intr-un loc nepotrivit, si anume mult in interiorul plamanului sau.

„Rana pe care a avut-o Prințesa Diana este atât de rară încât în întreaga mea carieră nu cred că am mai văzut una similară”, a scris Dr. Richard Shepherd în cartea sa.

„Moartea Prințesei Diana este un exemplu clasic al lucrului pe care noi îl spunem după aproape fiecare zi: ce ar fi fost dacă”, mai susține doctorul. „Ce ar fi fost dacă ea s-ar fi lovit de scaunul din față într-un unghi diferit. Ce ar fi fost dacă mașina mergea cu numai 10 km/h mai încet”.

Este deja un lucru cert ca Printesa Diana a incetat din viata in urma ranilor suferite in accidentul din 1997, din Paris, insa, potrivit dr. Richard Shepherd, exista un lucru care ar fi salvat-o pe aceasta, lucru care nu a depins numai de ea.

„Ce ar fi fost dacă ar fi purtat centura de siguranță?”, mai scrie Dr.Richard Shepherd. „Probabil ar fi apărut în public după câteva zile cu un ochi vânăt, cu probleme respiratorii de la coastele fracturate și cu mâna ruptă prinsă în bandaj. Ce ar fi fost dacă….”

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Moartea Printesei Diana a fost pusa la cale in cele mai mici amanunte. A fost in act premeditat!
    Terminati cu „daca si cu parca” .

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X