Interviu EXCLUSIV! Se întoarce Mihaela Rădulescu în România, definitiv?! ”Am împlinit 10 ani de când trăim aici…”

Interviu EXCLUSIV! Se întoarce Mihaela Rădulescu în România, definitiv?! ”Am împlinit 10 ani de când trăim aici…”
Interviu EXCLUSIV! Se întoarce Mihaela Rădulescu în România, definitiv?! ”Am împlinit 10 ani de când trăim aici...”
Autor:

Show-ul „Românii au talent” revine din 17 februarie la Pro TV, iar Mihaela Rădulescu, jurata sexy a emisiunii de talente, se pregăteşte şi pentru un al doilea format cu greutate al postului, „Dancing with the stars”. Lucrurile par să-i meargă de minune în ţară şi chiar dacă în 2009 spunea că renunţă total la televiziune, fanii o vor vedea şi ca prezentatorEVZ Monden: Începe un nou sezon „Românii au talent”. Cum a fost la preselecţii?

Mihaela Rădulescu: Munca de la preselecţii e partea cea mai grea, dar şi cea mai interesantă pentru noi, ca juraţi. Vedem de toate, de la talent până la ridicol, ambele sublime. E plină ţara de români talentaţi, iar emisiunea asta, de şapte sezoane încoace, pare că-i stârneşte pe tot mai mulţi să ne arate ce pot. Şi bine fac, pentru că mulţi dintre ei chiar reuşesc să impresioneze şi să meargă mai departe cu visul lor. Sigur că veţi avea un spectacol complet, de la scenă până la masă juriului şi în culise, că doar nu folosim doar butoanele roşii, „da”-urile şi „nu”-urile.– Cum te-a convins ProTV să te alături proiectului „Dancing with the stars”?

– Simplu. Proiect imbatabil, echipă de top, plus calitatea de prezentator de care mi-era dor. Cabral este genul de om pe care îl vrei aproape, n-are reclamaţii de la nimeni, aşa am auzit. N-am mai lucrat împreună, dar simt că o să facem o echipa grozavă, aşa că abia aştept.

– Vei petrece mai mult timp în România. Te-a bătut gândul să te reîntorci acasă?

– Negativ. Voi fi mereu pe drumuri, treabă cu care sunt foarte obişnuită, trăiam oricum cu valiza la picior şi până acum. Nu ne mutăm înapoi, Ayan are de terminat şcoală aici, are o viaţă plină de prieteni şi sporturi la care face performanţă, deci nici vorbă să schimbăm scenariul de viaţă. Am împlinit 10 ani de când trăim aici şi ne-am construit o existenţa de familie cu toate cele, aşa cum fac mai toţi românii plecaţi prin alte ţări. Ţară natală a lui Ayan e Israel, dar în România venim în fiecare vacanţă de vara.

– Eşti fan al sporturilor extreme. Ai fost vreodată în pericol?

– Îmi plac sporturile solicitante, provocatoare, antrenante. Am mai multe salturi cu paraşuta la activ, acum doar mă perfecționez, mai ales că am cel mai bun profesor de pe planetă. Nu fac nimic doar ca să mă dau mare sau ca să fac o poză pentru Instagram. Sunt foarte conştientă de orice pericol din sporturile pe care le practic, de aceea sunt foarte atentă la explicaţii, la organizare, la desfăşurarea acţiunii. Sunt un om calculat, chiar dacă îmi vin mereu idei năstruşnice.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X