}

Secretul unei îndrăgite actrițe de la noi a fost dezvăluit. Michaela ţinea cu dinții de el

Secretul unei îndrăgite actrițe de la noi a fost dezvăluit. Michaela ţinea cu dinții de el
Secretul unei îndrăgite actrițe de la noi a fost dezvăluit. Michaela ţinea cu dinții de el
Autor:

Într-un interviu, Michaela Prosan, actrița care interpretează rolul Soniei din „Fructul Oprit”16, vorbește despre secretul siluetei sale și oferă câteva sfaturi cititorilor dornici să se mențină în formă. 

“Pentru mine, somnul de calitate e aur. Și sportul. M-am cam neglijat în ultima vreme, dar încerc să compensez cu o alimentație sănătoasă, încerc.:) Cel mai bun beauty tip din toate timpurile este încrederea în sine, restul sunt doar măști …de avocado, argilă și lista este lungă“, mărturisește Michaela Prosan, Sonia din “Fructul oprit”

În același interviu, îndrăgita actriță, care a cucerit telespectatorii cu rolul său, a vorbit și despre pasiunea pentru actorie:

“Da, am terminat un liceu de arhitectură, arte ambientale și design. Țin minte că eram nehotărâtă în privința a ceea ce urma să fac pe viitor: arhitectură, design de interior… Și atunci când ești indecis există spațiu cât să poți să optezi și pentru altceva . În cazul meu, a fost actoria. Din momentul în care mi-am asumat alegerea și până în prezent, toată energia mea a fost canalizată către meseria pe care mi-am ales-o și nu am trădat-o de-a lungul acestor ani, dimpotrivă, am prioritizat-o. N-a fost ușor, lucrurile n-au fost tot timpul roz, dar îmi place să cred că toate situațiile pe care le-am întâmpinat – bune, rele – au fost în favoarea mea”, a mărturisit protagonista primei drame psihologice realizate în peisajul serialelor autohtone, informează libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X