Interventie marire sani prin operatie implant silicoane

Interventie marire sani prin operatie implant silicoane
Interventie marire sani prin operatie implant silicoane
Autor:

Intervențiile chirurgicale de mărire a sânilor râmân cele mai solictate metode pentru a dobândi forma corporală dorită. Aceste simboluri ale feminității continuă să fie subiect de nemulțumire și frustrare atunci când nu au dimensiunile pe care orice femeie și le dorește. De multe ori obținerea acestui detaliu esențial al siluetei poate aduce echilibrul psihic și emoțional mult dorit.

Pentru a beneficia de o intervenție marire sani prin operatie implant silicoane este bine să apelați la serviciile medicale oferite de un medic cu experiență, care poate garanta alegerea și realizarea unei proceduri cu rezultate cât mai bune.

De multe ori decizia de a apela la acest tip de oprație este doar începutul demersului. Pentu a obține rezultatul dorit este nevoie să vă gândiți la mult mai multe aspect. Printre acestea amintim:

  • dacă această intervenție este cu adevărat ceea ce vă doriți sau este doar o decizie luată sub impuls?
  • dacă modificarea acestui aspect vă va aduce cu adevărat schimbarea psihică pe care v-o doriți?
  • care este cea mai bună clinică la care să efectuați această operație?
  • la ce medic să apelați pentru a fi sigure că obțineți cea mai bună consultație și pentru a vă bucura de rezultatul pe care vi-l doriți?
  • puteți suporta intervenția chirurgicală?
  • aveți răbdarea să respectați programul de recuperare strict?
  • veți respecta vizitele medicale obligatorii pe care le aveți de făcut periodic?

Aceaste sunt câteva dintre întrebările pe care orice viitoare pacientă trebuie să și le pună. De felul în care se va răspunde la fiecare dintre ele va decurge și buna reușita a intervenției. O operație de implant cu silicoane nu este o intervenție chirurgicală care să implice multe riscuri. Însă de modul în care vor fi respectate toate recomandările medicale postoperatorii și de modul de viață ales va ține o bună perioadă de timp calitatea rezultatelor.

De ce să alegeți clinica dr.-ului Calu?

Oricare ar fi tipul de intervenție chirurgicală de care avem nevoie, întotdeauna ne ghidăm după trei aspecte, respectiv: calitatea serviciilor oferite de clinică, pregătirea și experiența medicului, calitatea materialelor și echipamentelor care vor fi folosite pentru intervenția respectivă.

Este normal să avem aceste exigențe, atâta vreme cât dorim să recurgem la această intervenție pentru a schimba în mod pozitiv viața noastră.  Tocmai de aceea un factor decisiv în luarea deciziei poate fi reprezentat de prima impresie pe care ne-o facem la consultația medicală privind alegerea celei mai bune variante. În această fază, experiența medicului și capacitatea pacientei de discuta despre ceea ce își dorește, dar și flexibilitatea la recomandări pot fi extrem de importante.  Detaliile care vor fi puse la punct cu această ocazie sunt foarte importante pentru confortul alegerii și pentru reușita rezultatelor.

Implantul cu silicoane este în continuare cea mai eficieintă și durabilă intervenție de augmentare a sânilor. Dintre toate metodele disponibile la ora actuală, aceasta este preferata turturor doamenelor și domnișoarelor pentru aspectul natural și pentru durata mare de viață. Ele sunt confecționate la exterior dintr-un un înveliș de silicon, iar la interior cu un gel siliconic, ceea ce lec conferă un aspect plăcut la atingere.

Chiar dacă perioada de recuperare durează mai mult și presupune respectarea unor condiții stricte, operația de implanturi cu silicoane este cel mai rentabil tip de astfel de intervenție datorită durabilității de până la 10 ani și aspectului estetic general obținut. O astfel de procedură îmbunătăţeşte considerabil modul de percepție de sine al unei persoane.

În operația de mărire a sânilor prin implantul cu silicon, acest implant se introduce în corp printr-un buzunar creat printr-o incizie ce poate fi:

  • la nivelul şanţului mamar – este una dintre cele mai folosite tehnici, marele avantaj al acestei metode este ușurința pentru scoaterea și înlocuirea implanturilor;
  • trans-axilară – presupune o mică incizie făcută în axilă, prin care chirurgul va plasa implantul mamar. Această metodă lasă o mică cicatrice în axila, realizându-se o mărire a sânilor fără cicatrici pe piept;
  • trans-areolară – presupune o incizie semicirculară, exact pe marginea inferioară a areolei.

Locul de inserție,  tipul de incizie, dimensiunea și forma implantului vor fi stabilite de către doctor împreună cu pacienta, la consultația preoperatorie și în urma efectuării unor măsurători exacte ale sânului și ale toracelui.

După intervenția de mărire a sânilor urmează procesul de recuperare în care trebuie  urmate o serie instrucțiuni obligatorii, de la care nu există excepție. Este foarte important ca, în perioada de recuperare, pacienta să fie extrem de atentă la orice semn suspect și să comunice în permanență cu acesta pentru o cât mai rapidă recuperare.

Chiar dacă în urma operației ramân mici cicatrici pe corp, rezultatele sunt remarcabile și demne de apreciere. Ele vor da pacientei mai multă încredere în sine și îi vor oferi posibilitatea să poarte ținute care altădată îi erau nerecomandate.

Pentru a vă bucra de cele mai bune sfaturi în vederea luării celei mai bune decizii și pentru a beneficia de o marire sâni prin oprație cu silicoane apelați mereu cu încredere la serviciile clinicilor în care oprează Dr. Calu. Pentru a vedea cum puteți obține o programare accesați site-ul Dr.Calu.com! (P)

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X