Interpretarea viselor! Probabil de multe ori vi s-a intamplat sa visati caini si nu ati stiut ce simbolizeaza aparitia lor.

Ce semnifica aparitia cainelui? „Activitatea cerebrala pe care o avem in timpul somnului este un mod involuntar al creierului nostru care ajuta subconstientul sa se elibereze de barierele din viata reala si sa analizeze posibile scenarii pe care le putem pune mai apoi in practica”.

Potrivit zenivers.ro, simbolul câinelui în vis ar fi si una dintre explicatiile pentru care anumite vise se indeplinesc. In somn gasim solutii la nivel mental, iar cand suntem pusi in viata reala sa executam acele scenarii ne vine mult mai usor sa o facem sau cel putin stim sa recunoastem conjuncturile favorabile pentru a putea pune practica ceea ce ne dorim sa se intample.

Interpretarea viselor. Ce semnifica aparitia cainelui?

Citește și:

Sunt acele simboluri care pot aparea recurent in visele adultilor, dar si ale copiilor si ascund de regula anumite aspecte psihologice, dar si spirituale, in legatura cu activitatea onirica a creierului pe timpul noptii. Cainele in vis poate fi emblema prietenilor, dar si dusmanilor, reprezentarea unei situatii favorabile sau nefavorabile a celui care viseaza.

Citeste continuarea pe AnimalZoo.