Inna a a călătorit în multe colțuri ale acestei lumi. Cel mai mult timp l-a petrecut în Mexic, dar a locuit în Franța și-n Spania. Cu toate acestea, celebra cântăreață de 33 de ani a revenit de fiecare dată în România.

De câteva zile, Inna, cântăreața de  de muzică dance, pop și house, a revenit în România. Cu această ocazie, artista a fost invitată de Andreea Esca, la radio, unde s-a dezbrăcat de secrete și a povestit totul despre copilăria și adolscența ei, potrivit wowbiz.ro.

În aceeași emisiune, Inna a vorbit și despre relațiile sale amoroase de lungă durată, după cum spune ea: „Primul meu prieten juca baschet şi jucam şi eu, apoi n-am mai avut un prieten care să fie atras de sport. Îmi plăceau băieţii care veneau din familii unite. Cu băieţii nu eram niciodată timidă. Mergeam la balul bobocilor, dansam, după trimitea pe colegul, ieşeam la film. Da, da am avut o relaţie de durată; prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan.”, a povestit Inna, la radio.

Citește și:

Întrebată care a fost cea mai impresionantă declarație de dragoste, frumoasa româncă a spus că toți iubiții i-au spus cele două cuvinte magice: „Ei toți mi-au spus ‘te iubesc’ și cred că aceasta este cea mai frumoasă declarație de dragoste!”, a mai spus Inna.

Mmanagerul, cel care i-a fost iubit și cel care i-a descoperit talentul, a avut numai cuvinte de laudă la adrea româncei: „Inna este artistul care a avut cea mai mare transformare de când o ştiu eu şi până astăzi. Nu cred că are cineva o aşa mare transformare până astăzi, a fost cu un pas înainte. Dacă acum 11 ani cumpăra muzică, astăzi îşi compune singură, are recunoştinţă la nivel naţional cum nu are nicun alt artist român. E cel mai muncitor artist pe care l-am cunoscut vreodată şi foarte serios”, a spus și Lucian, managerul Innei.