Înmormântarea Cristinei Țopescu. Când va avea loc ceremonia de adio?

Înmormântarea Cristinei Țopescu. Vestea despre moartea Cristina Țopescu a venit ca un trăsnet peste familia și apropiații săi. Mama acesteia, Rodica Țopescu, stabilită de ani buni în străinătate, va ajunge peste puțin timp în România. Ea se va ocupa de înmormântarea fiicei sale.

Cistina Țopescu va fi incinerată, mâine, 15 ianuarie, în cadrul unei slujbe care urmează să fie oficializată la Crematoriul Uman, potrivit evz.ro.

Cauza morții nu a putut fi identificată. Medicii legiști spun că starea avansate de putrefacție a trupului le-a îngreunat cercetările, estimându-se că îndrăgita jurnalistă ar fi murit cu 3 săptămâni în urmă.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Ei au descoperit mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică. Rezultatele de la histopatologie și toxipatologie vor fi aflate aproximativ lună.

Reamintim că jurnalista a fost găsită moartă în casă. Ea locuia singură, iar apropiații spun că era în depresie. Vestea morții jurnalistei a căzut ca un trăsnet peste toț, iar cei care au cunsocut-o nu-și pot reveni din șoc.  Printre aceștia se numără și Oana Sârbu. Ea a povestit că fiica regretatului comentator sportiv a fost o fată minunată și că era prima ființă care-i spunea ”La mulți ani!” pe 13 mai.

Citește continuarea…