Inimaginabil! Cântăreața Andreea Bălan a răbufnit. Dezvăluiri fără precedent: „Avem o inima totuși, că d-aia se mai oprește din cand în când…”

Inimaginabil! Cântăreața Andreea Bălan a răbufnit. Dezvăluiri fără precedent: „Avem o inima totuși, că d-aia se mai oprește din cand în când…”
Inimaginabil! Cântăreața Andreea Bălan a răbufnit. Dezvăluiri fără precedent: „Avem o inima totuși, că d-aia se mai oprește din cand în când...”
Autor:

Inimaginabil! Pe 8 martie, Andreea Bălan a născut o fetiţă, iar în timpul operaţiei de cezariană a intrat în stop cardiac. Imediat după acest episod șocant, cântăreața ce a fost asaltată de comentarii nefundate, în care a fost acuzată că și-a înscenat problemele de sănătate.

Andreea Bălan a răspuns comentariilor acide la adresa ei printr-un mesaj pe contul personal de socializare: „Nu mi-a fost usor sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte. Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.

De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta…si sa stiti ca noi, astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand…”, este mesajul postat de Andreei Bălan.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X