Ingrozitor! Andreea Banica, MARTURII DRAMATICE din COPILARIE: „Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa…”

Ingrozitor! Andreea Banica, MARTURII DRAMATICE din COPILARIE: „Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa…”
Ingrozitor! Andreea Banica, MARTURII DRAMATICE din COPILARIE: "Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa..."

Andreea Banica, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, a oferit marturii dramatice din perioada copilariei sale. Intr-o postare aparuta pe blog-ul sau, vedeta a dezvaluit ca a luat bataie in adolescenta si a ajuns la conzluzia ca de cele mai multe ori copiii ajung sa repete greselile parintilor, pentru ca asta au vazut in familie. 

Mie îmi e clar că totul depinde de educația pe care o primesc copiii acasă și că atunci când te naști cel care îți este părintre trebuie să fe foarte atent cu educația ta și să îți ofere cele mai bune exemple, prin fapte. Eu, de exemplu, în familia mea, ca în orice cuplu, mai am momente tensionate cu Lucian și ne mai certăm, dar niciodată de față cu copiii, întotdeauna iețim din casă și vorbim ce avem de discutat sau ne scriem pe whatsapp. Asta e varianta cea mai bună și nu țipăm unul la altul. De violență sau limbaj neadecvat în educația copiilor nici nu se pune problema…

… Nu îmi e rușine să recunosc că am mâncat bătraie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam și eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consideram că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat așa. Simplu fapt că u n părinte ridică mâna la copilul lui, trezește în copil niște frustrări și semne de întrebare.

… Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa. Când am împlinit 8 ani și am văzut că pot să plec și să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurt. dar mi-a fost greu să știu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav și din cauza bolii devenea recalcitrant și își vărsa nervii și frustrările pe noi. În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violență am învățat ceva sau am devenit mai bună. dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine și mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Și m-am ținut de promisiune, pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine”, a detaliat Andreea Banica  pe blogul sau.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X