Înainte de cazul Caracal a fost cazul Sorina, fetița de 9 ani adoptată de o familie de români stabilită în SUA.

Familia adoptiva care a crescut-o timp de sapte ani, inca traieste cu speranta ca micuta se va intoarce in Romania. Reamintim ca Sorina a fost adoptata vara aceasta de o familie de romani din SUA.

Recent, Tribunalul Bucuresti a decis deschiderea procesului privind nulitatea adoptiei Sorinei, la mai bine de trei luni de cand micuta a plecat in America. Familia adoptivă, Saramat, continua sa spere ca Sorina se va intoarce la ei. Avocatul familiei a confirmat redeschiderea cazului si acceptarea unor noi probe inscrise la dosar, informeaza Spynews.

Citește și:

Acelasi avocat a vorbit si despre filmarea socanta in care apare Ava, sora adoptiva a Sorinei, in timp ce injura. Filmarea revoltatoare a fost postata pe aplicatia Tik Tok, iar avocatul familiei si-a expus punctul de vedere pe marginea acestui subiect.

“Sorina este umilită cu media de 1 clip/zi încă de când a ajuns pe tărâmul făgăduinței de nimeni alta decât persoana care a dorit-o atât de mult după ce a jucat în show-ul “Annie”… Să o văd pe fetița asta, pe care Familia Șărămăt a iubit-o atât de mult și a crecut-o atât de frumos, cum este pusă să “danseze” ca un măscărici în clipurile acelea, ma doare nespus și mă revoltă, deopotrivă. Ea este pusă de “surioara ei mai mare” sa “danseze” pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege o boabă”, a spus avocatul familiei adoptive, potrivit wowbiz.ro.