Indragitul prezentator Cabral Ibacka a postat pe blogul sau personal un articol despre moartea unui celebru DJ. Este vorba despre Avicii, cel care a hotarat sa isi puna capat zilelor in urma cu un an, in ciuda celebritatii si a succesului de care se bucura.

“Apropo de Avicii… mi-aduc aminte că înainte cu câteva săptămâni, văzusem un material despre jetul lui privat, petrecerile nebune la care punea muzică, toată bucuria aia de viață pe care o trăia. Și mâ gândeam că așa trebuie să arate fericirea, la vârsta lui.

Mnup. S-a sinucis. Cu o sticlă spartă de vin, zic unii”, a scris Cabral pe blogul personal.

Citește și:

“Nu-s vreun specialist în psihologie, dar de-a lungul anilor am văzut cât de urâtă e depresia. Cât de parșiv ajunge să facă parte din om, din gândirea lui, din felul lui de a fi… nu numai din starea lui.

Mulți au impresia că un depresiv se recunoaște din faptul că e cocoșat, cu privirea în pământ, povestind ceva de Bacovia.

Ei… dacă citești măcar puțin despre depresie vezi că nu e deloc așa. Depresivii se ascund, mulți dintre ei, mult mai bine decât crezi.

De ce? Sunt multe motive, dar nu-s eu cel care să se apuce să dea lecții pe tema asta.

Ce te rog, este să te uiți mai cu atenție la prietenii tăi. Să nu mai iei de bun acel Bine! pe care-l primești când întrebi Ce faci?.

Citește și:

Să deschizi ochii și să te uiți în ai lui când îți răspunde că face bine.

Să deschizi ochii și să fii sigur că și ochii, și mâinile și umerii lui spun că face bine”, a mai scris Cabral.