Informatii soc in showbiz-ul romanesc! Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-ar fi despartit in SECRET. Iata adevaratul motiv al separarii!

Au aparut din ce in ce mai multe zvonuri potrivit carora Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar fi divortat in mare taina, ba chiar fiecare este deja implicat intr-o noua relatie amoroasa.

Anamaria Prodan ar fi deja intr-o relatie, tot in secret, cu Dan Alexa, iar Laurentiu Reghecampf ar avea si el o noua partenera de viata, potrivit click.ro.

Chiar daca Anamaria Prodan neaga ca ar fi cuplata cu Dan Alexa, croseul de dreapta pe care aceasta i l-a aplicat recent ar avea legatura cu o scena de gelozie.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

Se pare ca gelozia a pus stapanire pe Anamaria Prodan din cauza unei brunete, aceasta fiind noua partenera a lui Dan Alexa. Andrada a fost prezentata la meci, cat si in tribune, motiv pentru care Anamaria Prodan a fost profund deranjata.

Reamintim ca weekend-ul trecut, toata lumea a vazut lovitura pe care Anamaria Prodan i-a dat-o lui Dan Alexa. Acestia se aflau in receptia hotelului, imediat dupa meciului Astra Giurgiu-FC Botosani care s-a incheiat cu rezultatul de 2-2.