Informații de ultimă oră despre agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy. Va rămâne după gratii?

Informații de ultimă oră! Baschetbalistul american Chauncey Hardy a decedat după ce a fost lovit cu pumnul în faţă, în urma unei altercaţii într-un club din Giurgiu, în 2011, de Ionuţ Tănăsoaia, potrivit digi24.ro.

Miercuri, instanța supremă l-a condamnat definitiv pe agresorul baschetbalistului american la șapte ani de închisoare.

Ionuţ Tănăsoaia, zis Gipsy-Gypsanu, a fost arestat pe 10 octombrie 2011, fiind încarcerat la Penitenciarul Giurgiu. La doi ani de la acest incident tragic, Tribunalul Giurgiu l-a condamnat pe Ionuţ Tănăsoaia la şapte ani de închisoare cu executare pentru loviri cauzatoare de moarte şi trei ani interzicerea unor drepturi.

Citește și: Kobe Bryant și Nadia Comaneci. Legătura neștiută a ieșit la suprafață după tragedia care a îndoliat SUA

După decizia luată de Tribunal, sentinţa a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care a respins ca nefondat apelul şi a menţinut decizia Tribunalului Giurgiu.

În luna noiembrie din anul 2013, Tănăsoaia a formulat recurs la instanţa supremă, care miercuri a dat sentinţa definitivă în această cauză.

Reamintim că scandalul în urma căruia Chauncey Hardy şi-a pierdut viaţa a izbucnit în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, în jurul orei 3.30, în clubul Emotione din Giurgiu, după ce baschetbalistul american, în vârstă de 23 de ani, ar fi vrut să danseze în compania unor tinere. Enervat de decizia baschetbalistului, Gipsy-Gypsanu l-a lovit cu pumnul în bărbie pe sportivul american şi a căzut secerat de pardoseala sălii de dans.

Jucătorul american Chauncey Hardy a jucat la echipa de baschet CSŞ Giurgiu. El a fost lăudat ca un sportiv rapid, capabil să înscrie uşor spre coş şi să arunce de sus. Hardy a fost econducător de joc.

În 2010, Hardy a fost absolvent al Universităţii Sacred Heart. După terminarea studiior , el a evoluat timp de patru sezoane în NCAA , asociaţia sportivă din America de Nord care organizează diverse competiţii în care sunt implicate formaţii studenţeşti.