despre cea mai Informații de ultim moment despre starea de sănătate a fostuli președinte al României. Medicii fac eforturi să-l pună pe picioare pe Ion Iliescu. „Se poate complica foarte mult funcția inimii…”

Informații de ultim moment despre starea de sănătate a fostuli președinte al României. Medicii fac eforturi să-l pună pe picioare pe Ion Iliescu

Zilele trecute, Ion Iliescu, fostul președinte al României, a fost internat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Acum, după trei zile de la internare, medicii îl țin încă sub supraveghere strictă pe fostul șef de stat și au hotărât că starea lui de sănătate nu-i permite să meargă încă acasă.

Conform unor surse medicale, Ion Iliescu ar fi trebuit să fie externat în cursul zilei de azi, dar reprezentanții spitalului au anunțat că va mai rămâne sub supravegherea lor, deși starea lui este una favorabilă.

El mai are nevoie de tratamente de specialitate și va fi ținut sub supraveghere. Cadrele medicale fac toate eforturile pentru a-l pune pe picioare pe politician.

„În cazul în care faci chiar și o simplă viroză respiratorie, se poate complica foarte mult funcția inimii și atunci acești pacienți care sunt sensibili și au o imunitate scăzută pot să facă anumite complicații”, a declarat medicul generalist N. Peneș, pentru Știrile Kanal D.