Informații bombă! Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, s-a implicat într-un caz extrem.

Într-o postare pe Instagram, Irina Tănase a menționat că și ea a fost diagnosticată cu o boală gravă și înțelege foarte bine drama prin care trece copilul și familia sa.

Informații bombă! Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură…

Mi-am asumat orice jigniri pe care mi le veți aduce în urma acestei expuneri. Consider că, dacă după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați apoi pe Robert, eu mă simt mulțumită. Eu nu îi cunosc familia. Am aflat despre copil din social media. Mi s-a părut super important să fim oameni, să avem suflet. Asta este tot ce contează acum. Sper să lăsați la o parte frustrările la adresa mea. Eu nu vă vorbesc în scopul de a obține nimic personal. Vreau doar să-l ajutăm împreună pe Robert prin aducea cazului în față. Sper să fie de ajutor”, a afirmat Irina Tănase pe Instagram.