Informația care zguduie lumea mondenă! Toată lumea se tot întrebă cine i-a luat locul Mihaelei Rădulescu, însă misterul a fost elucidat chiar de actuala iubită a vedetei de la Antena 1,  Gabriela Prisăcariu, supranumită “Miss Funduleț”.

Gabriela Prisăcariu a fost cea care a dat pe față relația cu Dani Oțil. Frumoasa blondină a publicat o poză în care cei doi apar împreună, deși a trecut aproape un an de când formează un cuplu.

După luni bune în care a urcat imagini sau filmări din viața privată alături de Dani Oțil doar pe Instagram Stories, astăzi, Gabriela Prisăcariu a postat prima poză alături de iubitul ei, în dreptul căreia, iubita lui Dani Oțil a pus un emoticon haios.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Informația care zguduie lumea mondenă!

“ În sfârșit, o poză împreună 😋”, “Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! 😁😍”, “Parca și semnați 😉 Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺️”, “Gemeni 😎”, “Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤️” sunt doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani la postarea de mai jos a frumoasei vedete.