Informația care zguduie lumea mondenă. Asta este dovada suprema de iubire

Informația care zguduie lumea mondenă. Asta este dovada suprema de iubire
Informația care zguduie lumea mondenă. Asta este dovada suprema de iubire
Autor:

Toată lumea se tot întrebă cine i-a luat locul Mihaelei Rădulescu, însă misterul a fost elucidat chiar de actuala iubită a vedetei de la Antena 1,  Gabriela Prisăcariu, supranumită „Miss Funduleț”.

Gabriela Prisăcariu a fost cea care a dat pe față relația cu Dani Oțil. Frumoasa blondină a publicat o poză în care cei doi apar împreună, deși a trecut aproape un an de când formează un cuplu.

După luni bune în care a urcat imagini sau filmări din viața privată alături de Dani Oțil doar pe Instagram Stories, astăzi, Gabriela Prisăcariu a postat prima poză alături de iubitul ei, în dreptul căreia, iubita lui Dani Oțil a pus un emoticon haios.

“ În sfârșit, o poză împreună 😋”, “Ce ochi frumoși! Haideți cu copilul! 😁😍”, “Parca și semnați 😉 Nu cred că Dani s-ar fi potrivit cu cineva mai bine decât se potrivește cu tine. ☺️”, “Gemeni 😎”, “Vai cat de frumosi sunteti. Amandoi sunteti superbi.❤️” sunt doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani la postarea de mai jos a frumoasei vedete.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X