Decizia Tribunalul București în privința lui Mario Iorgulescu. Chiar dacă autoritățile române au decis arestarea lui Mario Iorgulescu, fiul președintelului LPF se află în continuare în afara granițelor României internat într-un spital pentru tratament. El a plecat în Geneva în urma accidentului provocat de el în București.
În spitalul din Geneva, Iorgulescu Jr. are la dispoziție o asistentă care îl monitorizeză în permanență. Totodată, spitalul în care se află acesta este unul de stat.

Magistrații Tribunalului București a stabilit data la care Mario Iorgulescu va fi judecat, chiar dacă acesta nu se află în țară. Termenul a fost fixat pentru 3 martie.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

În prezent, fiul lui Gino Iorgulescu se află în Elveția, în Geneva, acolo unde primește îngrijiri medicale în urma accidentului pe care l-a provocat în septembrie anul trecut.

În urmă cu 5 luni, Mario Iorgulescu a produs un accident teribil, pe șoseaua Chitila, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Potrivit expertizelor efectuate după producerea tragediei, despre fiul președintelui LPF s-a alfat că a condus sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise.