}

ÎNFIORĂTOR! Miliardarul care deține un brand renumit de îmbrăcăminte și-a pierdut 3 copii în atentatele din Sri Lanka. „Din nefericire, putem confirma informațiile…”

ÎNFIORĂTOR! Miliardarul care deține un brand renumit de îmbrăcăminte și-a pierdut 3 copii în atentatele din Sri Lanka. „Din nefericire, putem confirma informațiile…”
ÎNFIORĂTOR! Miliardarul care deține un brand renumit de îmbrăcăminte și-a pierdut 3 copii în atentatele din Sri Lanka. „Din nefericire, putem confirma informațiile...”
Autor:

Anders Holch Povlsen, miliardarul danez care deține lanțul international de îmbrăcaminte Bestseller, si-a pierdut trei copii în atacurile sângeroase care au avut loc în Sri Lanka, soldate cu sute de morți și alte sute de răniți.

Anders Holch Povlsen se afla împreună cu familia în Sri Lanka într-o vacanță de Paste. Din păcate, acest concediu exotic a fost întrerupt brusc de un eveniment șocant.  Se pare că trei dintre cei patru copii au fost pierit în atentate. Până în acest moment autoritățile nu au făcut publice numele copiilor săi, a relatat luni BBC.

„Din nefericire, putem confirma informațiile”, a declarat un purtător de cuvânt al miliardarului într-un email. „Va cerem sa respectați dreptul la intimitate al familiei. Nu avem alte comentarii de făcut”, a mai adăugat sursa.

Bilanțul morților în atacurile din Sri Lanka a ajuns la 290 și 500 de răniți. Politia a arestat 24 de suspecți, dar nimeni nu a revendicat pâna acum responsabilitatea atacurilor, potrivit ziare.com.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X