evzmonden.ro Web analytics

Înfiorător! Casa Regală a confirmat. Uite de ce boală cruntă suferă o îndrăgită prințesă

Înfiorător! Casa Regală a confirmat. Uite de ce boală cruntă suferă o îndrăgită prințesă
Înfiorător! Casa Regală a confirmat. Uite de ce boală cruntă suferă o îndrăgită prințesă
Autor:

Înfiorător! Casa Regală a confirmat de ce boală cruntă suferă prințesa Mette-Marit, soţia prinţului moştenitor Haakon, a Norvegiei.

Prinţesa Mette-Marit a Norvegiei suferă de fibroză pulmonară, o maladie cronică pentru care nu există tratament, potrivit people.com.

Fibroza pulmonară este termenul medical care descrie cicatricile, ce are drept consecinţă reducerea nivelului de oxigen din sânge. Specialiștii spun că nu există tratament pentru această maladie şi nici o metodă de a încetini distrugerea plămânilor. Boala poate avea mai multe cauze, inclusiv un proces autoimun.

Pentru că vor urma perioade în care nu va putea respecta angajamentele oficiale datorită noilor teste medicale, prinţesa în vârstă de 45 de ani a declarat, prin intermediul unui comunicat oficial, că a ales să facă publică informaţia.

La începutul acestui an, Mette-Mari a dezvăluit că suferă de vertij postural paroxistic benign, o afecţiune a urechii interne ce se manifestă printr-o falsă senzaţie de rotaţie sau ameţeala a corpului, ce apare la anumite mişcări ale capului.

Prinţesa Mette-Marit este căsătorită cu Haakon, prinţul moştenitor al tronului Norvegiei. Cei doi s-au logodit în 2000, s-au căsătorit în 2001 şi au împreună doi copii – prinţesa Ingrid Alexandra, născută pe 21 ianuarie 2004, şi prinţul Sverre Magnus, născut pe 3 decembrie 2005. Prinţesa Mette-Marit mai are un fiu, Marius Borg Holby, născut pe 13 ianuarie 1997, provenind dintr-o relaţie pasageră, anterioară căsătoriei.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X