ÎNFIORĂTOR! Care este MOTIVUL pentru care o JURNALISTĂ de la noi a fost amenințată cu MOARTEA

ÎNFIORĂTOR! Care este MOTIVUL pentru care o JURNALISTĂ de la noi a fost amenințată cu MOARTEA
ÎNFIORĂTOR! Care este MOTIVUL pentru care o JURNALISTĂ de la noi a fost amenințată cu MOARTEA
Autor:

ÎNFIORĂTOR! Emilia Șercan, jurnalista cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul demnitarilor români, a mărturisit că a fost amenințată cu moartea, printr-un mesaj primit pe telefon.

În urma unor anchete privind tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, Emilia Șercan  a primit amenințari cu moartea pe telefonul mobil. În acest sens, jurnalista a depus o plângere la Poliție. După acest incident neplăcut, aceasta a povestit totul pe o rețea de socializare.

„Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire. De patru ani scriu aproape exclusiv despre tezele de doctorat plagiate ale unor oficiali ai statului, unii dintre cei mai puternici oameni din România fiind subiectul dezvăluirilor mele. Anchetele despre tezele de doctorat plagiate au expus o cutremurătoare rețea de complicități, putere, influență și bani construită pe impostură la cel mai înalt nivel al instituțiilor statului. Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel. Am încercat să îmi explic de de am primit aceste amenințări: dezvăluirile legate despre Academia de Poliție, așa cum am scris în penultima mea anchetă publicată pe PressOne, riscă să lase instituția fără o bună parte dintre profesorii care au doctoratele susținute acolo și care, cel mai probabil, sunt și ele plagiate. Pentru un profesor, o teză de doctorat plagiată înseamnă încheierea carierei academice. Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum”, a scris Emilia Șercan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X