Vestea morții lui Sorin Frunzăverde a căzut ca un trăznet. Mai ales că era un om în plină putere, la numai 59 de ani.

Un politician de vârf al Dreptei, pe eșichierul nostru politic. Fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Jurnalista Narcisa Iorga face o dezvăluire cutremurătoare, pe pagina sa de Facebook, despre condițiile în care s-a stins acest om, după cum consemnează portalul www.dcnews.ro.

Semnatara rândurilor care urmează susține că Sorin Frunzăverde putea fi salvat. Și totuși…

”Sorin Frunzăverde a fost acuzat de DNA pentru că, la o întâlnire cu primarii din Banat, le-a spus să aducă mai multe voturi pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al prezidențialelor din 2014.

Citește și:

A fost pus sub control judiciar și nu i s-a permis să iasă din țară pentru a merge să se opereze de cancerul incipient, tocmai depistat. Poate că ar fi fost salvat.

Sorin Frunzăverde vorbea rar, dar și când vorbea, nu exista să nu aibă dreptate. Concis și argumentat.

După fiecare discurs al său din ședințe, se lăsa liniște. Ca un fel de dezmeticire din pumni. Și totuși, nu era niciodată agresiv. Era bisturiu. Nici nu simțeai când făcea incizia. Vedeai un pic mai târziu urmarea.

Sorin Frunzăverde a fost un vizionar pentru Partidul Democrat. El este artizanul trecerii de la Internaționala Socialistă la Partidul Popularilor Europeni, iar cine susține că totul s-a făcut peste noapte, habar n-are ce vorbește.

Citește și:

Ani la rând, Frunzăverde a negociat cu liderii PPE primirea democraților români, iar cu liderii PNȚCD și ai UDMR (care erau deja membre) să nu se opună intrării PD în PPE.

A dus lupta de unul singur, pe tăcute. Nimeni nu credea că va reuși.

Dumnezeu să-l ierte! Îmi pare tare rău, domnule Frunzăverde!”, conchide Narcisa Iorga.