Inevitabilul s-a produs! Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL DEVASTATOR: „Este cumplit, dar adevarat…”

Oana Lis
Inevitabilul s-a produs! Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL DEVASTATOR: "Este cumplit, dar adevarat..."

Din pacate, Oana Lis vine cu vesti triste! Conform spuselor sale, Viorel Lis abia mai poate sa vorbeasca si nici nu se mai poate deplasa.

Dupa ce a suferit un atac cerebral, fostul edil al Capitalei si-a petrecut majoritatea timpului in spital, iar sotia sa nu s-a despartit de el: “Este sotul meu si il iubesc, trebuie sa fiu alaturi de el in orice moment, fie ca este vorba de boala sau de vreo bucurie”.

Chiar daca a fost externat, se pare ca Viorel Lis nu a reusit sa scapa de probleme. Prezent la aniversarea lui Mihai Mitoșeru, la un club de fițe din Centrul Vechi, el nu a mai fost deloc omul dezinvolt de altadată, ba chiar a stat retras într-un colț și nu a scos niciun cuvânt, scrie B1. 

“Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit acasa, de la atacul cerebral, nu prea mai poate sa vorbeasca. Oboseste daca spune ceva. Este cumplit, dar adevarat, starea lui este grava si abia mai se deplaseaza. Ce sa spun…nu poate sa mai comunice cu mine decat prin semne si, uneori, in cazuri fericite, in soapta”, a spus Oana Lis, conform sursei mai sus mentionata.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X