Inel de logodna fals? Verigheta falsa? Exista un test care îți arată adevărul! Dacă tocmai ai primit o bijuterie superbă de argint, însă nu ști sigură dacă este metal veritabil? Trebuie să ști că exista un test care îți arată adevărul, potrivit secretele.com.

Potrivit specialiștilor,  925 este marcajul inscripționat care indică faptul că bijuteria ta este un metal prețios. Un alt factor important, iar mărimea lui trebuie să fie cât a unei mine de creion.

Inel de logodna fals? O dimensiune mai mică decât aceasta poate fi un fals. Experții spun că există multe bijuterii din diverse aliaje marcate tot cu 925.

Inel de logodna fals? De asemenea, este util să faci testul magnetului. Ce înseamnă asta?

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Poți încerca bijuteria cu un magnet. Dacă giuvaierul atrage magnetul, atunci nu este argint,ci poate doar o combinație cu alte metale, care dau un luciu specific argintului.

O altă metodă este testul cu bicarbonat. Lasă bijuteria în apă în care ai pus bicarbonat de sodiu pentru câteva ore, apoi curăță zonele care s-au înnegrit cu o cârpă moale.

Dacă e argint, își va recăpăta luciul specific și culoarea. Dacă este însă din metale obișnuite, nu le mai poate scoate nimeni negreala.

Dacă tot nu ești convins, poți merge la Monetăria Statului. Acolo se poate face un test oficial.