Inedit! În primul recital susținut acasă, la Pitești, ce face parte din turneul @Smiley_Omul, artistul a făcut un lucru inedit. S-a oprit din cântat în timpul concertului. Uite care a fost motivul.

Smiley si-a inceput turneul-maraton @Smiley_Omul. Primul recital la susținut la Pitesti în fata a sute de oameni din orasul sau natal. Printre cei care au venit să-l vadă s-au aflat mama si bunica artistului.

În timpul concertului de ieri searș, Smiley și-a căutat mama cu privirea prin sală și a spus tare: „Multumesc, mama!”

Dupa declaratia de iubire si recunostinta facuta de fiul sau, mama vedetei a marturisit cu emotie:

Citește și:

„Am simtit o emotie mare dupa ce l-am auzit spunandu-mi asta acolo in fata tuturor, am simtit-o ca pe o declaratie pentru tot ceea ce am facut de-a lungul vietii pentru el, desi mamele nu fac decat din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu asteapta nimic inapoi. Toti parintii au copii exceptionali, eu sunt recunoscatoare ca am norocul de a avea asa un baiat talentat si bun”, a marturisit  mama artistului.

La finalul concertului, vedeta de la Pro TV a făcut o declarație inedită în care a mărturisit de ce alege mereu să-și înceapă concertul acasă, la Pitești.

„Aleg mereu sa incep turneul acasa, de aici imi iau energia, aici cant in fata oamenilor care m-au vazut crescand si care au crezut in mine. Avem in fata un maraton de concerte, vom ajunge in alte 14 orase din Romania si vom avea 17 concerte. Le multumesc colegilor mei alaturi de care muncesc la acest proiect, dar si romanilor care vor sa ne vada. Le-am pregatit o emotie de concert, doua ore cat o viata de om in care cantam despre toate etapele prin care trece un om in aceasta viata. Nimic nu se compara cu felul in care ma simt la concertele din tara si sunt recunoscator pentru fiecare secunda din acest turneu”, a declarat iubitul Ginei Pistol.

Citește și:

„A fost superb, ca de fiecare data. Juratul de la Vocea Romaniei a intors in seara aceasta toate scaunele cu acest concert. Sunt foarte mandra de el.”, a adaugat mama artistului la finalul concertului cat o viata de om conceput si sustinut de fiul sau.