INEDIT! Mihai Morar, confesiune UIMITOARE: „Totul s-a transformat foarte repede…”

INEDIT! Mihai Morar, confesiune UIMITOARE: „Totul s-a transformat foarte repede…”
INEDIT! Mihai Morar, confesiune UIMITOARE: „Totul s-a transformat foarte repede...”
Autor:

Mihai Morar și soția lui trăiesc încă o dată experiența pe care au mai trăit-o în urmă cu aproximativ 11 ani, aceea de a deveni  părinți. Prezentatorul tv a povestit despre cum trăiește cea mai frumoasă perioadă.

Invitat în emisiunea Star Matinal, îndrăgitul moderator de radio și televiziune a spus că s-a maturizat și este mai pregătit ca niciodată să devină din nou tată.

„Cred că este prima ieşire de când am aflat că sunt tătic. Habar nu am de ce am ieşit. Obişnuiam acum câţiva ani să ies cam o dată pe lună, dar recunosc că e prima oară anul acesta când ies, mai ales că e aproape de casă, doar am trecut strada ca să-mi salut prietenii”, a declarat Mihai Morar la Star Matinal.

„E o experienţă pe care am mai trăit-o în urmă cu 10 ani şi jumătate. Aveam sub 30 de ani atunci şi nu înţelegeam ce mi se întâmplă în momentul în care am aflat că o să fiu tată. Totul parcă a trecut prea repede înainte. Totul s-a transformat foarte repede, fetele au crescut şi iată că sunt aproape, de fapt sunt foarte, foarte mari… nu mai pot să le spun copii. Cred că a venit şi la mine maturizarea şi să fii tată la vârsta asta e cu totul altceva, decât să fii tată la 20 şi ceva de ani. E mult mai mult stres, decât a fost acum 10 ani şi mă simt în sfârşit responsabil. Nu ştiu dacă e mai bine sau nu, eu cred că noi nu devenim părinţi, ci copiii ne fac părinţi. Nu noi facem copii, copiii ne fac pe noi”, a continuat prezentatorul tv, care fa deveni peste câteva luni tată de fată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X