INEDIT! Îți aduci aminte de celebrul actor Claudiu Bleont? La aproape 60 de ani, a reușit să uimească întreaga țară

INEDIT! La aproape 60 de ani, cunoscutul actor Claudiu Bleonț se deplasează pe străzile aglomerate din Capitală, și nu numai, cu o bicicletă pliabilă. Actorul a dat pe ea câteva mii de euro, însă nu-i pare rău pentru că este fascinat de mintea celui care a inventat bicicleta pliabilă.

Când stă mai mult timp la Teatrul Național din Craiova, actorul o ia cu el, iar, ieri, în emisiunea lui Cătălin Măruță a venit tot pe bicicletă și a povestit ce l-a determinat să devină biciclist.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

„Pe mine nu o să mă vedeți niciodată pe cal alb, nici la bordul unei mașini cu cai putere. Eu am cai defecți care-mi aduc putere. Nu încalec când plouă și când alunecă.  Când stau o perioadă de timp mai lungă  la Teatrul Național din Craiova plec pe bicicletă, când ajung în gară o fac mică. Să știți că nu am părți din vânzare, reprezentare, dar trebuie să știți că am recunoscut mintea acestui om care a așteptat 14 ani până a reușit să o facă…

Am văzut că se strânge și aflasem cât costă și mă gândeam cu disperare cum să o cumpăr….și am luat-o. Este în jur de de 1.200 de euro…

Cu mâna pe inimă vă spun că m-a fascinat mintea acestui om care a inventat bicicleta care se strânge. Practic, în felul ăsta, achiziționând-o, am devenit biciclist.”

De când a devenit tată de fată, Claudiu Bleonț caută să-și petreacă cât mai mult timpul cu ea, iar timpul liber din această vară îl va dedica Evei Maria.

„Vara asta cu siguranță o să mă dedic fetiței, în sensul că este maestrul meu în a fi atent, în a observa și încet, încet, cu măsura posibilităților să mă desprind de trecut sau de rutină sau de atașamente sau identificări. Cred că devin din ce în ce mai serios pentru că am dat în mintea copiilor”, a povestit Claudiu Bleonț la Pro TV.