evzmonden.ro Web analytics

Induiosator! Florin Dumitrescu si-a deschis sufletul si a spus ADEVARUL despre SOTIA sa: „I-a fost greu, dar acum este…”

Induiosator! Florin Dumitrescu si-a deschis sufletul si a spus ADEVARUL despre SOTIA sa: „I-a fost greu, dar acum este…”
Induiosator! Florin Dumitrescu si-a deschis sufletul si a spus ADEVARUL despre SOTIA sa: "I-a fost greu, dar acum este..."

Chef Florin Dumitrescu si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri induiosatoare despre sotia sa! El si Cristina par sa se iubeasca mai mult ca niciodata si formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. 

Celebrul chef Florin Dumitresscu este casatorit de multi ani cu Cristina, femeia care i-a daruit si doua fetite minunate, Mia si Ava, care ii bucura viata in fiecare zi. Recent, aceasta si-a sarbatorit ziua de nastere, iar sotul sau a avut grija sa ii transmita un mesaj pe care nu il va uita vreodata.

„Mi-am dat seama de ce totul este așa special. Am învățat să fiu sincer în tot ceea ce fac și asta am învățat de la ea. Ea m-a învățat să iubesc pentru că ea iubește.

Ea m-a învățat să fiu mai atent pentru că ei îi place să fie atentă. Ea m-a învățat că lucrurile făcute împreună sunt mai durabile pentru că îi place să fim împreună.

I-a fost greu, dar acum este fericită. Și asta este tot ce contează pentru mine, fericirea ei. Nu există cuvinte pe lumea asta care să exprime cât de mult o iubesc, de asta aleg să nu mai spun nimic în afară de: La mulți ani, iubita mea!”, este mesajul transmis de chef Florin Dumitrescu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X