Daniel Buzdugan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Lidia Buble. Indiscreția lui Buzdugan a generat a numeroase comentarii, unele dintre ele chiar răutăcioase.

Daniel Buzdugan și Lidia Buble la Timișoara

Omul de radio a încercat să explice imaginea și a postat un răspuns prin care a luat apărarea artistei și a ținut să transmită un mesaj. Imaginea poastată vine în urma unui anunț, făcut de curând, de catre Lidia și Răzvan Simion.

„Lămurire pentru curioșii din postarea anterioară: Lidia Buble avea și chiloței și pantaloni scurți pe sub hanorac, din păcate nu avea batic, îl uitase acasă:) nu mai judecați bre lumea! E un profesionist care o va face ca la carte, după sufletul și inima omului! Va pup și vă ,, urăsc” (iubesc, desigur) “, a scris Daniel Buzdugan pe contul său de Instagram.

Citește și: Lidia Buble, anunt de Ziua Indragostitilor: Am spus DA!

Ceea ce nu au ştiut unii dintre internauţii este că Lidia Buble și Răzvan Simion au dezvăluit un amănunt extrem de important, şi anume, că cele două vedete sunt decise să ajungă în fața ofițerului Stării Civile.

„O să vă spunem la momentul oportun. Pe el îl va chema Răzvan Buble Simion. Bineînțeles că îmi voi păstra numele. M-a binecuvântat Dumnezeu cu un nume atât de frumos… eu m-am născut cu nume de artistă”, a spus Lidia Buble.

„Acum, când a înțeles lumea că nu este un pseudonim sau nu este un nume de scenă și e chiar numele ei, acum vreți ca să-l schimbăm?”, a spus Răzvan Simion, potrivit cancan.ro