Incredibil! Zina Dumitrescu, in COMA! Tatal COPILULUI sau a incercat sa o OMOARE

Cunoscuta creatoare de moda, Zina Dumitrescu, la cei 80 de ani ai sai sufera de Alzheimer.
Incredibil! Zina Dumitrescu, in COMA! Tatal COPILULUI sau a incercat sa o OMOARE

Zina Dumitrescu a intrat in coma dupa ce tatal copilului ei a incercat sa o omoare. 

Celebra creatoare de moda a povestit prin ce clipe de cosmar a trecut, cu multi ani in urma, in momentul in care barbatul sau a incercat sa o omoare.

„Într-o seară veneam de la o întâlnire cu prietenele mele. Am întârziat acasă 30 de minute, am ajuns mai târziu de ora la care îi spusesem iniţial că voi veni. Când am intrat pe uşă, mi-a aruncat o oală de apa în cap. A început scandalul.

În seara aceea, soţul meu a vrut să mă omoare. Am stat în comă patru nopţi pentru că m-a dat cu capul de o ţeavă de metal. M-am ales în urma loviturii cu o fractură de craniu. Doctorii mi-au spus că mai erau 3 mm ca să fac hemoragie în urma căreia muream“, a declarat Zina Dumitrescu citata de libertatea.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Dar ce ATI vrea sa intre în pubertate? Babaciunea asta trebuia sa fie moarta oale ai ulcele deja. Voi astia din BuciCuresti mai stiti ai altceva în afara de lins sfinctere?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X