INCREDIBIL! Un MODEL celebru fără LENJERIE INTIMĂ pe covorul roșu de la Cannes

INCREDIBIL! Un MODEL celebru fără LENJERIE INTIMĂ pe covorul roșu de la Cannes
INCREDIBIL! Un MODEL celebru fără LENJERIE INTIMĂ pe covorul roșu de la Cannes
Autor:

Bella Hadid (19 ani) a încins spiritele la Cannes unde și-a făcut apariția într-o rochie sexy roşie de mătase. Ținuta a fost “condimentată” de decupaje, care nu i-au permis modelului american să poarte lenjerie intimă, aspect ce a pus pe jar imaginaţia bărbaţilor.

Bella Hadid a făcut furori, miercuri seară, la Festivalul Filmului de la Cannes unde a venit pentru premiera peliculei Unknown Girl. Nonconformistă, îndrăzneață și lipsită de inhibiții, Bella a îmbrăcat rochia realizată de designerul Alexandre Vauthier. În plus, cei rpezenți la eveniment nu au putut să nu remarce

Bella nu a avut emoții în faţa fotografilor şi cameramanilor care s-au îmbulzit să prindă un unghi cât mai bun pentru a imortaliza minunea roşie fără chiloţi.

Bella este sora mai mică a lui Gigi Hadid, prezentatoare tv şi unul din cele mai titrate top-modele ale momentului, care colaborează cu unele din cele mai importante branduri din lume. Familia Hadid se bucură de mare notorietate în Statele Unite, la concurenţă cu clanul Kardashian, mai ales datorită aspectului fizic deosebit al componenţilor acesteia (mama Yolanda, fiicele Bella şi Gigi şi mezinul Anwar Hadid). Tată lor este Mohammed Hadid, magnat american de origine iordaniană, care activează în domeniul imobiliarelor de lux, anunță evz.ro.

 

model 4 model 3 model 2 model 1 model 5

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X