Incredibil! Florin Călinescu, actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni TV, în vârstă de 63 de ani, a anunțat recent că se retrage din televiziune, după ce a decis să intre în politică.  Acum, acesta a reapărut ”pe sticlă”, dar nu la Pro TV, ci la o televiziune concurentă.

Celebrul om de televiziune, care a fost căsătorit timp de 27 de ani cu actrița Ana-Maria până când moarte i-a despărțit, și-a luat prin surprindere admiratorii, foarte mulți fiind convinși că va absenta, multă vreme, de pe micile ecrane. Ei bine, nu a fost așa. De această dată a venit ca invitat, nu ca realizator TV sau jurat în vreo emisiune de la Pro TV.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

Florin Călinescu a apărut într-o emisiune de la Kanal D pentru a face o analiză ”la rece” a cazurilor ”Caracal” și ”Săpoca”. El spune că totul se datorează ”nepotismelor” din țara noastră, acesta fiind principalul motiv pentru care apar astfel de situații tragice în care instituțiile abilitate nu acționează așa cum ar fi normal. Totul ar trebui schimbat din temelii, spune Florin Călinescu, potrivit cancan.ro.