INCREDIBIL! Ruby a refuzat avansurile lui Johnny Depp

INCREDIBIL! Ruby a refuzat avansurile lui Johnny Depp
INCREDIBIL! Ruby a refuzat avansurile lui Johnny Depp
Autor:

Mai mulți bărbați celebri precum Johnny Depp, Pharrell Williams și Bruno Mars au încercat din răsputeri să oscoată la cafea pe Ruby, cântăreața însă nici măcar nu a vrut să îi bage în seama.

Totul se petrece însă în povestea ultimului videoclip al artistei. Filmul transpune versurile piesei, care transmite că orice bărbat celebru ar veni să o “agațe”, ea nu ar avea ochi decât pentru iubitul ei, pe care nu l-ar schimba pentru nimic în lume.

„Așa am plănuit de la început. Mi-am dorit ca în momentul în care voi <<atinge>> 1.000.000 de prieteni pe Facebook să lansez acest videoclip. Soarta a făcut ca lucrurile să coincidă și totul să fie gata când am atins acest număr, lucru care nu poate decât să mă bucure! Mai exact, ne-am tot dorit să filmăm într-o joi. Era cea mai liberă zi a săptămânii pentru mine, numai că am amânat fimările de cel puțin 10 ori. De câteva ori din cauza vremii care, pur și simplu, nu ne lăsa să filmăm, de câteva ori din cauza concertelor mele și de alte câteva ori din cauza filmărilor pentru proiectele TV în care sunt implicată. Iar când am avut totul gata, tocmai <<implinisem>> 1.000.000 de prieteni pe Facebook! Ce poate fi mai frumos?! „, a declarat Ruby pentru tabloidul Cancan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X