Recordul Deliei de pe YouTube a fost doborât de o…manelistă!

Cântăreaţa Delia a coborât de pe podium! Ea a fost surclasată în topul celor mai ascultați romani pe canalul de Youtube România, iar noul record este deţinut în prezent de o altă cântăreață. Ca să fim mai preciși, este vorba de cântăreața de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciu a reușit niște recorduri la care nu pot spera nici măcar cântăreți consacrați de la noi din ţară. În urmă cu două zile, interpreta de muzică de petrecere a lansat o nouă melodie, “Noapte bună, iubi”. , iar fanii artistei s-au repezit să asculte piesa în număr extrem de mare. În doar câteva ore de la lansare piesa a strâns aproape 1 milion de vizualizări și a ajuns pe locul 1 în Trending, pe Youtube România, astfel detronând-o pe Delia care se afla pe locul 1.

Citește și: Scandal Eurovision 2020. Luminita Dobrescu: "Roxen...Roxana nu suna cool"

După ce a fost detronată pe Youtube, Delia a postat un mesaj acid, dar subtil pe Instagram o rețea de socializare: “Gata, cu #1”, a scris artista pe rețeaua de socializare.

Carmen de la Sălciua are mare succes la publicul român cu fiecare piesă pe care o lansează.

“Din nou fericită! Sunt atât de fericită, peste două zile e ziua mea de naștere, și nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la Dumnezeu și de la voi! Eu vă mulțumesc din suflet că ați adus melodia pe locul 1 într-un timp atât de scurt! Îmi doresc doar sănătate să pot să vă bucur sufletele prin cântec și să ajungă la inimile voastre tot ce pornește de la mine din inimă!”, a scris fosta soție a lui Culiță Step pe Facebook.